Září 2008

Shoot #3

28. září 2008 v 15:57 | >Sue< |  ...Photoshoots

Shoot #2

28. září 2008 v 15:56 | >Sue< |  ...Photoshoots

Shoot #1

28. září 2008 v 15:53 | >Sue< |  ...Photoshoots

"Management" first video

28. září 2008 v 7:47 | >Sue< |  ...videa-movies
Máte možnost se mezi prvními podívat na část nové romantické komedie Management:



Jennifer na dovolené v Mexiku

27. září 2008 v 18:21 | >Sue< |  ......2008
Jennifer byla nedávno (velice nedávno, přesné datum nevím) na dovolené v Mexiku a tam také nafotila nový photoshoot.
 jennifer aniston trooper 01 

Jennifer v Beverly Hills, California (18.9.2008)

27. září 2008 v 18:19 | >Sue< |  ......2008
Jenn byla 18.září ve sportovním centru v Beverly Hills
jennifer aniston stand up to cancer 01

Filmografie

27. září 2008 v 17:53 | >Sue< |  ...Filmography
2011Pumas
2011The Goree Girls
2010Gambit
2010The Baster
2010
2009Láska na druhý pohled (Love Happens)
2009Až tak moc tě nežere (He's just not that into you)
2008Marley a já (Marley & Me)
2008Management
2007
Wanted
2006Rozchod! (The Break Up)
2006Zbožňuju prachy (Friends with Money)
2005Diary
2005Co je šeptem...(Rumor Has It)
2005Hra s nevěrou
2004Riskni to s Polly (Along with Polly)
2003Božský Bruce
2002Hodná holka (The Good Girl)
2001Rocker (Rock Star)
1999Železný obr (hlas) (The Iron Giant)
1999Maléry pana Šikuly (Office Space)
1998Objekt mé touhy / Objekt mé lásky (The Object of My Affection)
1998Tenká růžová čára (The Thin Pink Line)
1997Než jsme se našli ('Til There Was You)
1997Perfektní záskok (Picture Perfect)
1996Ona, jedině ona (She's the One)
1996Sen pro nespavce (Dream for an Insomniac)
1994Muddling Through (TV seriál)
1994"Přátelé" (TV seriál) ("Friends")
1993Skřítek (Leprechaun)
1993Sunday Funnies (TV)
1990Ferris Bueller (TV seriál)
1990Molloy (TV seriál)
1990Camp Cucamonga

Biografie

27. září 2008 v 17:34 | >Sue< |  ...Biography
Povolání: Herečka
Datum narození: 11.2.1969
Místo narození: Sherman Oaks, California, USA
Znamení: Vodnář
Jennifer Aniston je dcera herce Johna Anistona (hvězda NBC televizního seriálu Tak jde čas "Days of Our Lives") a matky herečky/modelky. Jennifer vyrůstala v prostředí filmového podnikání. Je řeckého původu a rok svého dětství strávila právě v Řecku spolu se svými rodiči. Když však její otec dostal roli v sérii Love of Life, celá rodina přemístila do New Yorku (V době kdy ji bylo 9 let). Ve věku jedenácti let začala navštěvovat divadelní klub Rudolf Steiner School, kde se věnovala také kreslení. Její zkušenost z Rudolf Steiner School jí umožnila objevit spalující vášeň pro svět umění, kde záhy prokázala své kvality. Pár jejich maleb bylo dokonce vystaveno v prestižním newyorském Metropolitan Museum of Art (Metropolitní Muzeum Umění).

GALLERY & MEDIA

24. září 2008 v 17:24 | >Sue< |  GALLERY
Graphic.................Wally, blendy, avatary...


Candids.................Paparazzi


Photoshoots.................Profesionální fotky


Covers.................Na obálkách časopisů


Scans.................Scany z časopisů


Appearances.................Společenské akce


Videos.................Trailery, videa z akcí...


Others.................Ostatní

Movies/Series.................Filmy a seriály

Commercial.................Reklamy, propagace, kampaně

JENNIFER

24. září 2008 v 17:22 | >Sue< |  JENNIFER
Biography.................Životopis


Filmography.................Filmy

Family.................Rodina

Style.................Styl

News.................Aktuality

Twitter.................Když Jenn napíše na net :)

Questionnaires.................Ankety

Contact.................Napiš si o autogram nebo zajeď na návštěvu :D

Your book.................Napiš svůj názor! Jakýkoli